Nike A'One
5 פריטיםמאמן כדורסל חזק שתוכנן כדי לבצע ולתת השראה.
א׳וואן
א׳ג׳ה וילסון, אלופת ה-WNBA, הייתה ספורטאית נייקי מאז 2018, ובשנת 2024 קיבלה נעל ייחודית משלה. נייקי A'One, שנוצרה כדי להתאים לסגנון המשחק הרב-תכליתי שלה, מלאה בפרטי סיפור סיפורים שנועדו לעורר את הדור הבא של כוכבי כדורסל.
ה- A'One כולל חלק עליון עמיד העשוי מטקסטיל חסון ורשת מסך נושמת. פנל עור סינטטי יוצר את העינית, המשתרעת על העקב המרופד בנדיבות. מונה פנימי תומך מחזק את גב כף הרגל, עם ריפוד קטיפה יותר על הצווארון והלשון כדי להגן על הקרסול ואמצע כף הרגל. לולאות המדיאל מגיעות למטה כדי להתחבר ללוח המהבהבים לנעילה משופרת, ומספקות תמיכה קשתית אמינה והתאמה מאובטחת המאפשרת תנועה מבוקרת ונטולת החלקה.
הבסיס של ה-Nike A'One הוא סוליית ביניים קלת משקל ומגיבה בצפיפות כפולה עם חתיכת קצף נוחה של Cushlon 3.0 באורך מלא בתוך מנשא קצף עמיד של Phylon. מסגרת TPU רוחבית מוסיפה יציבות נוספת לסוליה התיכונה, וכך גם העקב הדהוי ולוחית בקרת הפיתול הפנימית באמצע כף הרגל. המשטח החיצוני הדינמי משלב צמתים מתעקלים מרובים המסודרים בעיצוב רדיאלי הנובע מ-Swoosh מרכזי כדי ליצור אחיזה רב כיוונית לתמיכה משופרת במהלך חתכים מהירים, צירים וצעדים רוחביים. לבסוף, גומי המכסה את הבוהן משתרע על החלק הקדמי של סוליית האמצע, שיפור נוסף ביציבות.
A'One מייצג את המסע המרתק של A'ja וילסון עם תכונות כמו הלוגו האישי שלה מחובר ללשון. מבריק ומתכתי, הוא מבוסס על הכוכב האופייני מחתימתה, המהווה גם את העפעף העליון ביותר, בעוד המדרכה המלוטשת, הפנינה, והלוח האמצעי מתייחסים לשרשרת הפנינה סבתא מעוררת ההשראה של וילסון שהוענקה לה בילדותה. שיפוע הצבע הטופוגרפי של העליון המתאר מתחדד לנקודה חדה בקדמת כף הרגל האסימטרית, טקסט א׳ג׳ה מעטר את העקב וחתימתה על הבוהן, וסמלים קלטיים רקומים בעדינות ל״אמא "ו״אבא" מקשטים את גב הלשון, מכבדים את התמיכה הבלתי מעורערת של אמה ואביה. ציטוטים חזקים חרוטים בסוליה, אחד מסבתה: "למען האמת, הטוב ביותר עוד לפנינו", והשני שלה: "חולשה? חולשה? אין לנו זמן לזה".
ה-A'One הושק במאי 2025 בעקבות קמפיין שהתמקד בקריירה המסופרת של א׳ג׳ה ובהשפעה התרבותית החיובית שלו. הוא כלל ראיונות עם דמויות לחיקוי מנעוריה לצד קטעי וידאו של ילדות משחקות כדורסל ומבצעות שיר מיוחד של מחיאות כפיים על א׳ג׳ה, שחלקם בוימו על ידי מליה, בתו של ברק אובמה. אירוע שחרור חווית נייקי A'One הציע למעריציה של א׳ג׳ה את ההזדמנות לתקשר ישירות איתה בחוויה תרבותית סוחפת שהציגה את צבעי הבכורה המהממים של ורוד א׳אורה.
נייקי A'One היא צללית כדורסל מעוררת השראה שתוכננה לסטנדרטים הגבוהים של A'ja וילסון לתמיכה חזקה על המגרש ומחוצה לו. עמיד, יציב וקל משקל, הסגנון הנועז שלו לוכד את התשוקה המדהימה שלה למשחק, סגנון המשחק הבטוח שלה והישגיה יוצאי הדופן בקריירה.