Nike Ja 3
1 פריטיםמאמן כדורסל מלהיב הבנוי לביטוי עצמי חסר פחד.
ג׳ה 3
ג׳ה מוראנט, הרכז הדינמי של ממפיס גריזליס, ידוע ביצירתיות שלו על המגרש ומחוצה לו. זה בא לידי ביטוי בנעליו החתימה, עם ניקה Ja 3 לוקח חזותיים מרשימים וביצועים חזקים לגבהים חדשים.
רשת קלה יוצרת את החלק העליון של ה- Ja 3, פני השטח שלו מסומנים בנקבים שתוכננו במיוחד לנשימה מקסימלית. עשרות לוגואים מובלטים של Ja מתמזגים ללהקות רחבות החוצות את החלק העליון, ומספקים מבנה ומראה שובה לב מבחינה אנרגטית שמהדהד את סגנון המשחק המלהיב של מוראנט.
ל- Nike Ja 3 יש ספסול גומי עמיד המכיל לוח באורך מלא של קצף ZoomX מגיב בשכבות על גבי קרעים של שאריות ZoomX מתהליך הייצור. זה נותן לו תחושה חזקה של נוחות ולהקפיץ תוך גם מה שהופך אותו בר קיימא ולהגן על הלובש מפני השפעות על המגרש. מתחת לזה יש סוליה חיצונית מושכת את העין בהשראת המהלך של מוראנט, קרוסאובר כלב השור. לדרוך תכונות דפוס לוגו Ja מונוגרמה של אחיזת אחיזת מיקרו מתיחה קווים התומכים בסוג של חתכים רב כיווניים ותנועה מהירה הנדרש כדי למשוך את מהלך כזה ביעילות. זה מציע איזון נהדר של מהירות ושליטה, המאפשר לשחקנים לעבור במהירות ובביטחון בין הגנה להתקפה.
ג׳ה מוראנט אתגר את צוות העיצוב של נייקי לדחוף את הגבולות בעת בניית ה- Ja 3, וביקש מהם ליצור משהו "מחוספס" ו״שונה "המשקף גם את המשחק וגם את האישיות שלו ואשר "מדבר" עוד לפני שהוא משתלב. הם עיצבו נעל כדורסל ביצועים שניתן ללבוש אותה גם כנעל סגנון חיים בזכות המראה הנועז ומושך העין שלה. סימני הלוכסן החוצים את המשטח העליון והאמצעי שלו מחברים חזותית את שני הרכיבים תוך פיתוח נושא ה״שריטה" האפי המשמש בשני דגמי החתימה הראשונים שלו, בעוד הגומי השקוף של היחידה היחידה היחידה מציג את הריפוד התומך שלה.
מוראנט מיוצג בכל רחבי צללית נייקי Ja 3, החל מהגרסאות המרובות של הלוגו הייחודי שלו, שאחת מהן מעטרת את הלשון, ועד הסווש לרוחב, שהופנה כלפי מעלה כדי להיראות כמו "J". כאשר הוא ממוקם לצד הבלטות באמצע כף הרגל בצורת A, זה יוצר את שם השחקן. הסיפור ממשיך על הסוליות החיצוניות, ראשית עם הנוכחות של מספר הגופייה שלו (12) מפוצל על פני נעליים שמאליות וימניות, ולאחר מכן עם זוג ציטוטים שלו: "Ja שמח הוא Ja מפחיד" ו "אני אפילו לא מודאג להוכיח שהם טועים", מראה שני הצדדים השובבים ומתריס.
לקראת שחרורו בסתיו 2025 של ה- Ja 3, מוראנט לקח למגרש בצבעי הבכורה 'Max Volume' במהלך משחק פלייאוף בין הממפיס גריזליס לאוקלהומה סיטי ת׳אנדר, ציון עליון לקבוצתו בנעל הוורודה והסגולה השובת לב עם הסווש הכסוף המנצנץ שלה.
נייקי Ja 3 הוא מאמן כדורסל נועז המאפשר לשחקנים להביע את חוסר הפחד שלהם על המגרש ואת האינדיבידואליות שלהם ממנו. עם המראה המושך את העין והתכונות התומכות שלה, צללית רב-תכליתית זו מתפקדת הן כפיסת נעלי ספורט והן כסניקרס סטייל מסוגננת.