SPORTSHOWROOM

סינון לפי

  • מיון

  • מגדר

  • מותג (Nike)

  • קולקציה (Phantom)

  • דגם (6)

פנטום 6

מגפי הפנטום של נייקי תומכים בשחקנים עם טכנולוגיות ביצועים מתקדמות כבר למעלה מעשור. בשנת 2025, הפנטום 6 העניק לסדרה שדרוג רב עוצמה שדוחף את גבולות המשחק ההתקפי.

החלק העליון המכוון של Nike Phantom 6 מייצר מגע ושליטה יוצאי דופן באמצעות רכסים רכים ומחוספסים במיקרו-מרקם. אזור תקיפה מוצק ומחוזק יותר מאפשר לשחקן לתמרן את הכדור ולירות בדיוק מדויק, בעוד הגריפניט מגובה על ידי פליקניט רך וגמיש והעקב התומך עשוי מחומר חזק יותר. הצורה האחרונה שלו קצרה ומעוגלת יותר בבוהן אך יותר גדולה בסך הכל, מעצבת לכף הרגל ומספקת התאמה צמודה ומותאמת אישית. דלפק העקב הנוקשה שומר על יציבות, וצווארון הקטיפה מספק נוחות. בעוד שהגרסה הנמוכה מבטיחה מגע נקי בין האתחול לכדור באמצעות שרוך אסימטרי, הגבוה עושה זאת עם מערכת Gripknit ו-Ghost Lacing המורחבת שלו, מכיוון שצווארון ההתאמה הדינמי שלו מציע הגנה רבה יותר על הקרסול.

מתחת לרגליים, לפנטום 6 יש צלחת ציקלון 360 מעודכנת עם חתיכים חרוטיים נוספים המסייעים לפזר משקל באופן שווה על פני הדום, ולשפר את הנוחות והזריזות כאחד. אזורי "גמישות זריזות" ממוקדי התקפה בהשראת Hypervenom 3 משנת 2017 מאפשרים תנועות חד-כיווניות תוך שמירה על יציבות, החתיכים עצמם מחזיקים את הקרקע בנחיתה ומשחררים מיד כשכף הרגל מתרוממת.

צבעים מלאי חיים ומרקמים כובשים מעניקים ל-Nike Phantom 6 אסתטיקה מרשימה. סוודס קטנים מעטרים כל צד של כף הרגל האמצעית, עם לוגו הפוך המנוקד על ידי גושים גבשושיים על העקב הצדדי ועוד מודפס על התוחם המרופד. על המגרש, המראה המושך את העין שלו מושך את תשומת הלב של הקהל ושל המגינים, מה שמרמז על מהירות, מיומנות ורצון להבקיע.

הפאנטום 6 תוכנן תוך שימוש בלימוד מדגמים קודמים כמו GX ולונה לצד משוב משחקנים בכל הרמות. התייעצו עם כדורגלני עלית כמו ארלינג האלנד ואלכסיה פוטלאס והתובנות שלהם נוספו לתמונה הכוללת כדי להבטיח שהפנטום 6 מאפשר לשחקנים בעלי אופקי התקפה לעבור, לכדרר ולבעוט בצורה מדויקת יותר לספירת שערים גדולה יותר.

ביוני 2025, האלנד הגיעה ל-300 שערי קריירה בפנטום 6 כשמנצ׳סטר סיטי שלטה ביובנטוס בגביע העולם למועדונים, וביולי, הפאטלס של ספרד לבשו אותה כשהאירה את תחרות יורו 2025 לנשים, ההופעות המנצנצות שלהם מראות עד כמה מהיר, זריז ומדויק הפנטום 6 של נייקי. שני הכוכבים הופיעו גם בקמפיין "מפחיד טוב" של נייקי פוטבול, שם הם ושחקנים יוצאי דופן אחרים סיפרו סיפורי כדורגל דרך העדשה של תוכניות טלוויזיה הומוריסטיות ומלאות אימה בשעות הלילה המאוחרות. במרכזו עמד הפנטום 6 - מגף כדורגל המיועד ל״תוקפים אכזריים" שמשחקם חסר הפחד "יכול להחזיר את הכיף לכדורגל".

עם השליטה המשופרת והתנועה החלקה, הסגנון המדהים והנוחות ללא תחרות, Nike Phantom 6 הוא מגף כדורגל לדור הבא של שחקני התקפה.

דירוג הNike Phantom 6
(0)

ב-SPORTSHOWROOM נעשה שימוש בקובצי cookie. מידע על המדיניות שלנו בנושא קובצי cookie.

המשך

עליך לבחור את מיקום המדינה שלך

אירופה

אמריקה

אסיה-פסיפיק

אפריקה

המזרח התיכון