SPORTSHOWROOM

סינון לפי

  • מיון

  • מגדר

  • מותג (Nike)

  • קולקציה (Waffle)

  • דגם (Trainer 2)

וופל מאמן 2

בשנות ה-70, מייסד חברת נייקי ביל בוורמן יצר את סוליית הוופל האייקונית. יותר מ-50 שנה מאוחר יותר, הוא נשאר מאפיין מרכזי בנעלי המותג, ומעניק לנעליים ישנות וחדשות אסתטיקה קלאסית, וינטאג'. אחד מהם הוא "ניקה הוופל טריינר 2" - דגם שהושק במקור בשנת 1974.

אולם, חידוש רישיון משנת 2021 לדגם של וופל 2 נאמן יותר משנות ה-70, עם עיצוב חלק של תחתוני זמש ארוכים וגמישים מניילון. לצד המדגש ישנו שבלול עור גדול בכל אגף וכרטיסייה עם המותג נייקי באותו חומר באיכות גבוהה. הלשון המרופדת בעדינות מציגה קצף חשוף לאורך הקצה העליון שלה מאחורי טלאי נייק וינטאג’ לקבלת מראה קלאסי.

הסוליה התחתונה מסולסלים של טריז קצף עודכנה כדי לספק נוחות מודרנית, בעוד שסוליות הגומי כוללות את דפוס הוופל המוכר של הנעל המקורית. מבין רפידות האחיזה המרובעות, המאורגנות בשורות מתחלפות המתיחה רבת המשטח הוא מספר הפטנט שהוקצה לסוליה בעת יצירתו הראשונה.

עם המראה הבציר שלה וחומרים מעודכנים, את נייקי ופל מאמן 2 מספק את הנוחות של נעלי ספורט בסגנון מודרני ואת הסגנון הנצחי של מאמן אתלטיקה שנות ה -70 בחגיגה רבת עוצמה של המורשת הריצה של המותג.

דירוג הNike Waffle Trainer 2
(0)

ב-SPORTSHOWROOM נעשה שימוש בקובצי cookie. מידע על המדיניות שלנו בנושא קובצי cookie.

המשך

עליך לבחור את מיקום המדינה שלך

אירופה

אמריקה

אסיה-פסיפיק

אפריקה

המזרח התיכון